Sugeng rawuh ing situs web kita!

Rolas sisi (5500-7500 pcs / jam)

Katrangan singkat:

Baris produksi tray kertas rotary otomatis dumadi saka sistem pulping, sistem mbentuk, sistem pangatusan lan sistem tumpukan.Iki digunakake kanggo ngasilake nampan endhog, nampan woh lan produk liyane.Nggunakake kertas karton sampah, koran sampah, kertas buku, kethokan lan kertas sampah liyane minangka bahan mentah, liwat disintegrasi hidrolik, filtrasi, injeksi banyu lan proses liyane kanggo nyiapake konsentrasi slurry tartamtu, liwat sistem cetakan ing cetakan logam khusus liwat vakum. adsorption A kothong teles kawangun, banjur garing dening dryer lan ditumpuk.


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan peralatan

Peralatan iki minangka mesin pembentuk drum rolas sisih.Peralatan kasebut kalebu template mbentuk, template transfer, reducer cacing, motor, peralatan kontrol cerdas, pembagi tliti dhuwur lan katup solenoid.Motor drive nyopir worm reducer kanggo drive divider kanggo nggawe peralatan mindhah intermittently.
YZ-12X6000 (5-12) mesin nggawe tray endhog utamane digunakake kanggo produk cetakan pulp kayata nampan endhog, nampan cangkir kopi, nampan woh, nampan medis, lsp.
Cara pangatusan umume pangatusan alami.
YZ-12X7000 (6-12) mesin nggawe tray endhog pulp kertas kanthi otomatis bisa diprodhuksi kanthi otomatis.Mesin baki endhog otomatis iki bisa ngasilake macem-macem spesifikasi nampan endhog, wadhah cangkir kopi kertas, nampan buah, nampan medis lan produk cetakan pulp liyane.

Paramèter

YZ-12X6000 (7)

YZ-12X6000(5-12)

YZ-12X7000 (4)

YZ-12X7000 (6-12)

Model YZ-12X6000(5-12) YZ-12X7000(6-12)
Kapasitas / jam 5500-6500 pcs 7000-7500 pcs
Ukuran Cithakan 1790MMX470MM 2100MMX470MM
Jumlah cetakan 60 + 6 kothak 72+6 kothak
Mode operasi saka mesin mbentuk

Rotary adsorption molding

Siklus cetakan

17-24 kaping / menit

daya 178kw 245kw
tenaga kerja 5-6 wong / shift 6-7 wong / shift
kertas 425 kg / jam 490 kg / jam
banyu 1275 kg / jam 1470 kg / jam
Dhuwur produk sing bisa diprodhuksi

55 mm

Metode pengeringan

A: Pengering bata tradisional B:Pengering multi-lapisan logamEnergi panas bisa digunakake: batu bara, gas alam (LNG), diesel, gas petroleum cair (LPG), minyak transfer panas, uap lan energi panas liyane

1.Kapasitas peralatan diitung adhedhasar produksi 30 nampan endhog kanthi ukuran 300 * 300mm lan bobot tray garing 70g.

2. Macem-macem spesifikasi peralatan bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita