Sugeng rawuh ing situs web kita!

Pulp Molding Tableware Line Produksi

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

video

Tabelawre

Peralatan pembentuk tableware pulp rotary dirancang lan dikembangake kanthi mandiri dening perusahaan kita.Bahan baku kasebut bisa nggunakake serat tanduran, kayata: ampas tebu, suket gandum, alang-alang, pring lan serat tanduran liyane sing bisa diregenerasi saben taun.Peralatan kasebut bisa digunakake kanggo ngasilake kothak nedha awan, piring, lan liya-liyane. Bisa dirusak kanthi lengkap, dijupuk saka alam lan digandhengake karo alam.
Sawise disinfeksi suhu dhuwur ing proses produksi, produk kasebut kanthi lengkap memenuhi syarat perlindungan lingkungan lan kebersihan internasional.Tahan panas, tahan banyu, tahan lenga, cocok kanggo baking oven microwave lan pembekuan lan pengawetan kulkas, iku produk ijo sing komprehensif ngganti produk plastik sing bisa digunakake.Model YZ-3500 bisa tekan 3.5T saben dina, kanthi output gedhe, tapak cilik lan tenaga kerja sing kurang.Iki minangka salah sawijining peralatan sing disenengi ing industri peralatan meja pulp.

rotary pulp tableware forming equipment (1)

Model: YZ-3500 Double Layer Machine
Ukuran: 8.5m * 7m * 4.2m
Total daya: 450 kw
Kapasitas produksi saben dina: 3-3.5t
Kisaran dhuwur produk: ≤65mm
Produk bisa diprodhuksi kayata: piring nedha bengi, kothak nedha awan, mangkok, cutlery lan peralatan makan liyane.
Ukuran Cithakan: 650*650mm

rotary pulp tableware forming equipment (2)

Model: YZ-1700 Single Layer Machine
Ukuran: 8.5m * 7m
Total daya: 350 kw
Kapasitas produksi saben dina: 1-1.7t
Kisaran dhuwur produk: ≤180mm
Produk bisa diprodhuksi kayata: cangkir kertas, piring nedha bengi, kothak nedha awan, mangkok, cutlery lan peralatan makan liyane.
Ukuran Cithakan: 650*650mm

rotary pulp tableware forming equipment (3)
rotary pulp tableware forming equipment (4)

Fitur saka baris produksi

1. Ngirit energi

Transfer produk nggunakake motor kanggo nyopir pigura bolong tanpa transfer adsorpsi vakum, ngirit tekanan udara pompa vakum.

2. Workshop hemat ruang

3. Instalasi cetakan cepet lan owah-owahan bolong, siklus reresik cetakan dawa

4. Kualitas Produk apik
Mode transfer pigura bolong ndadekake produk bebas saka bolongan proses lan rereget lan bintik ireng.

5. Gampang Maintenance
Peralatan kasebut nganggo sistem penggerak pneumatik & servo.Produk kasebut didorong dening pigura bolong.Cetakan penet panas ora mbutuhake gerakan horisontal lan ora ana syarat akurasi kanggo mbaleni posisi.Pangopènan bisa rampung dening buruh pangopènan biasa.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita