Sugeng rawuh ing situs web kita!

Kabar

  • Introduction of Egg Tray Production Line

    Pengenalan Line Produksi Baki Telur

    Mesin Egg Tray nggunakake kertas sampah minangka bahan mentah lan bisa ngasilake macem-macem produk miturut syarat sampeyan, kayata nampan endhog / piring, karton endhog / kothak, nampan buah, nampan cangkir kopi, nampan botol anggur, paket industri, lapisan listrik. packing...
    Waca liyane
  • Why choose us(Our advantages&service)

    Napa milih kita (kauntungan & layanan)

    Kita minangka perusahaan sing nggabungake produksi produk cetakan pulp lan riset & pangembangan mesin.Kabeh pelanggan sing teka ing perusahaan kita kanggo ngatur peralatan bisa ngunjungi baris produksi kanggo sinau proses produksi, lan duwe engineers technical profesional f...
    Waca liyane
  • What we do(Product introduction)

    Apa sing kita lakoni (Pengenalan produk)

    Produk cetakan pulp sing diprodhuksi dening mesin cetakan umume kalebu macem-macem bentuk nampan endhog, kothak endhog, nampan buah, nampan botol, kemasan kertas produk kaca, lan sapiturute, sing utamane digunakake minangka liner kemasan, sing uga minangka fungsi produk cetakan pulp.Kaping pisanan, baki kertas pro ...
    Waca liyane